Ejendomsportefølje

Drejergangen 1-3, 2690 Karlslunde

Ejendom til kontor og lager, beliggende i et velfungerende erhvervsområde nær Køge Bug tMotorvejen.

Ejendommen fremstår præsentabel og er indrettet med kontormiljø med lette skillevægge, hvilket gør lejemålet fleksibelt med hensyn til tilpasning af indretningen efter lejernes varierende behov.

Smedeland 36, 2600 Glostrup

Ejendommen med det ikoniske kaffetårn husede tidligere Karat kaffe, der havde administration og produktion her. Ejendommen har gennemgået en omfattende istandsættelse og ombygning. Ejendommen fremstår derfor i dag som en moderne og funktionel lager- og kontorejendom.

En del af bygningernes renoverede kontorlejemål er indrettet i New Yorker-stil med en loftshøjde på 7 meter. Fra flere af ejendommens lejemål er der en fantastisk udsigt ud over området.

Smedeland, play

Søndre Ringvej 55, 2605 Brøndby

Præsentabel ejendom beliggende i et velfungerende erhvervsområde ved Ring 3. Den kommende letbane vil få en station 350 meter fra ejendommen.

Ejendommen er ombygget fra en tidligere kuglelejefabrik, og er i dag indrettet med moderne og funktionelle kontorlokaler i en kombination af storrumskontorer, enkeltmandskontorer og mødelokaler. Herudover er der på ejendommen højloftede produktions- og lagerlokaler med kraner og læsseramper.

Marielundvej 39-45 og Lyskær 10, 2730 Herlev

Disse ejendomme udgør en selvstændig erhvervspark, der ligger i et velfungerende erhvervsområde i Herlev med gode trafikale forbindelser til både Ring 3 og Herlev Station. Den kommende letbane langs Ring 3 vil få station 300 meter fra ejendommene.

Ejendommene har gennem de seneste år gennemgået en omfattende renovering og fremstår derfor i dag som moderne, attraktive og funktionelle kontorejendomme med tilhørende lokaler, som er ideelle til engrosbutikker, showroom og lager. Der er ialt 25 lejemål fordelt på bygningernes 20.000 kvm areal.